Med oss får du en full-service leverandør til dine mat- og servicebehov på arbeidsplassen.

 
 

Kortreiste råvarer, synlige og imøtekommende kokker og alltid det lille ekstra. Vi skaper inspirerende matopplevelser i en levende atmosfære – hver eneste dag.

 
 
 
 

Vi skal ha fokus på kvalitet, høy fagkompetanse og gode råvarer – slik vi allerede gjør ved våre restauranter.

-Bjørn Tore Furset, grunnlegger & eier

 
 
 

Filosofi

Vi skal alltid tilby et relevant og nyskapende matkonsept og skape gode opplevelser hver dag gjennom hele året. Vår filosofi bygger på tre prinsipper: kulinarisk utvikling, personlig opplevelse og daglig variasjon.

Les mer

 

Mat-og servicekonsept

Vårt mat- og servicekonsept for kantine er utviklet på bakgrunn av mer enn 20 års erfaring fra noen av landets ledende restauranter. Vi mener nemlig det er mange likheter mellom de to. Våre kokker elsker nye utfordringer – og de elsker å lage god mat.

Les mer

 
 
oivindhaug __furset_kantine_18-12-18_015-low.jpg
 
 

Sans+Samling

Kantinekonseptet Sans+Samling handler om hverdagsmagien som oppstår når våre kokker leverer smaker som inspirerer sansene og våre kantiner inviterer til måltider som inspirerer til samling.

Les mer

 

Fordelsprogram

Vi tilbyr en kantine med merverdi! Gjennom vårt fordelsprogram Furset+ får våre kantinegjester en rekke tilbud og fordeler, både fra kantina og restaurantene i Fursetgruppen, som for eksempel Festningen Restaurant, Tjuvholmen Sjømagasin, Grand Café og Ekebergrestauranten. Ta kontakt med oss for mer informasjon.