Fursetgruppen - Jan Khur - Rosenholm-7387.jpg
 

Vår filosofi bygger på tre prinsipper:


KULINARISK UTVIKLING

Gastronomifaget står aldri stille, men er i evig bevegelse. Trender kommer og går, og det dukker stadig opp spennende måter å tilberede og servere mat på. En naturlig del av vårt DNA er å utvikle og utfordre oss selv hele tiden. Vi søker alltid det beste for våre gjester, og følger utviklingen tett.

 

PERSONLIG OPPLEVELSE

Vi vil at gjestene skal få ta del i livet på kjøkkenet, når de spiser hos oss. Dette tror vi øker måltidsopplevelsen og skaper positive ringvirkninger gjennom dagen. Våre kokker og servicepersonell vil derfor gjøre sitt ytterste for å være tilstedeværende, imøtekommende og vennlige med alle gjester.

 

DAGLIG VARIASJON

Mat er som mye annet her i livet: Det blir fort kjedelig hvis det alltid er likt. Derfor har vi fokus på variasjon og nyskaping i våre menyer og retter. Nye råvarer, sammensetninger og smakskombinasjoner er hemmeligheten bak gode matopplevelser hver eneste dag, gjennom hele uka.