photo-1511690743698-d9d85f2fbf38.jpg

Mat- og servicekonsept

Vårt mat- og servicekonsept for kantine er utviklet på bakgrunn av mer enn 20 års erfaring fra noen av landets ledende restauranter. Vi mener nemlig det er mange likheter mellom de to. Respekten for faget. Kjærligheten til råvarene. Gleden av å jobbe hardt med noe man brenner for.

Våre kokker elsker nye utfordringer – og de elsker å lage god mat. Og når lidenskapen til maten er så sterk, er det ikke viktig hva rettene koster på menyen eller hvilket skilt som står på døra. Det viktigste er magien som skapes inne på kjøkkenet. Så når du sitter i kantina en helt vanlig onsdag formiddag, kan du være sikker på at inne på kjøkkenet står noen av landets beste kokker. Og legger sjela si i å skape den beste matopplevelsen du noen gang har hatt.


Med Furset Kantines mat- og servicekonsept får du:

Fursetgruppen - Jan Khur - Rosenholm-6771.jpg

Profesjonelt kjøkken med erfarne restaurantkokker

Vi har kompetente fagfolk i våre kantiner, og de fleste av kokkene rekrutteres fra Fursetgruppens restauranter. Det betyr at våre kantinekokker holder et meget høyt profesjonelt nivå, som sikrer kvalitetsmåltider hver eneste dag.

photo-1501841633380-7de96991a027.jpg

Kortreist mat og lokale råvarer

Takket være vår tilknytning til restaurantbransjen, har vi unik tilgang til de ypperste råvarene i vår region. Vi har et stort nettverk av lokale små og store matprodusenter, og er spesielt opptatt av å bidra til at mindre produsenter og nisjeprodukter får levedyktige forhold og mulighet til å vokse. Vårt mål er at alle råvarer skal ha riktig kvalitet, være tilpasset sesong og være det mest bærekraftige alternativet.

Fursetgruppen - Jan Khur - Rosenholm-6187.jpg

Et sunt og næringsrikt kosthold

Alle retter vi serverer skal være riktig sammensatt og tilberedt slik at vi tilrettelegger for et sunt kosthold for våre gjester. Vi er opptatt av å tilegne oss kunnskap om ny mat, trender og hva som beveger seg i det gastronomiske universet lokalt og internasjonalt. Slik sørger vi for at vi alltid serverer mat som er relevant, tidsriktig og nyskapende.

Fursetgruppen - Jan Khur - Rosenholm-6375.jpg

Åpent kjøkken med synlige kokker

Vi trives best når vi får jobbe på åpne kjøkken, slik at vi enkelt kan kommunisere med gjestene, mens de får et innblikk i vårt arbeid. Når våre kokker tilbereder førsteklasses retter foran gjestene, gir dette næring til alle sansene og bidrar til en positiv start på den gode måltidsopplevelsen.

Fursetgruppen - Jan Khur - Rosenholm-6570.jpg

Ypperlig service

Vi vet at gjestene ønsker å føle seg ivaretatt når de besøker oss for et måltid. Derfor sørger vi for at vi det alltid er serviceinnstilt personell tilgjengelig. Våre kjøkkenfolk er alltid tilstede for å veilede og hjelpe gjestene med informasjon om innhold, allergier og anbefalinger av retter. Slik hjelper vi gjestene med å ta trygge og gode valg når de spiser i oss.

Fursetgruppen - Jan Khur - Rosenholm-6825.jpg

En sømløs kantineopplevelse

Det skal være enkelt å være gjest hos oss. Enten du spiser maten vår i et møte, får den servert ved bordet eller forsyner deg fra våre buffeter, skal måltidet oppleves som praktisk, funksjonelt, og ikke minst – veldig smakfullt.